Politika privatnosti

Pristupanjem online prodavnici (online-shop-9.shopmania.biz), prihvatate i slažete se da ćete se pridržavati Politike Privatnosti. Ako ne prihvatate uslove sadržane u ovoj izjavi Politike Privatnosti, možete odmah prestati da koristite sajt i/ili usluge sajta.

Ova politika može da se promeni s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Trebalo bi povremeno da proverite stranicu da biste bili u toku sa promenama.  

Ako Vas pitamo za određene informacije pomoću kojih možete biti identifikovani kada koristite ovaj sajt, mi garantujemo da će se koristiti u skladu sa ovom izjavom o privatnosti.

Online prodavnica (online-shop-9.shopmania.biz) je u vlasništvu firme Obuća PAVLE, sa matičnim brojem i sedištem u Pirotskom okrugu.

Podnošenjem formulara za registraciju na online prodavnici (online-shop-9.shopmania.biz), prihvatate i slažete se sa cinjenicom da će vasi lični podaci biti korišćeni od strane administratora online prodavnice (online-shop-9.shopmania.biz) za sledeće namene:

  • Radi kontakta, kao klijenta na sajtu;
  • Za obrađivanje narudzbine;
  • Daju Vam pristup određenim takmičenjima, poklonima ili promotivnim aktivnostima;
  • Da Vam šalju ne komercijalna ili administrativna obaveštenja ( u vezi sa promenama na sajtu ili vašim korisničkim nalogom na primer);
  • Da Vam šalju vesti o ponudama, popustima ili druge komercijalne informacije u vezi online prodavnice (online-shop-9.shopmania.biz) ili bilo kojim trećim licima, sa kojima online prodavnica (online-shop-9.shopmania.biz) ima poslovni odnos.

Mi skladištimo vaše lične podatke kako bi vam poslali obaveštenja o vašem korisničkom nalogu na online prodavnici (online-shop-9.shopmania.biz), da Vas obavestimo o statusu  vaših porudzbina i da se oceni kvalitet proizvoda i usluga koji Vam se obezbeđuju.

Pravila i propisi u pogledu korišćenja informacija koje su tražene od Vas tokom online plaćanja su pokriveni uslovima i politikama za obradu plaćanja usluga i online prodavnica (online-shop-9.shopmania.biz) neće zahtevati, niti skladištiti bilo kakve informacije o Vašoj kartici.

Ukoliko imate pitanja u vezi naše Politike Privatnosti, molimo Vas da nas kontaktirate koristeći Kontakt formular ili na info@obucapavle.rs.