Uslovi korišćenja

Sledeća pravila i propisi sadržani u ovom dokumentu važe za sve posetioce i korisnike online prodavnice (online-shop-9.shopmania.biz) website (the ‘’Website’’).

Online shop (online-shop-9.shopmania.biz) sajt je u vlasništvu firme Obuća PAVLE, sa matičnim brojem i sedištem u Pirotskom okrugu. Korišćenjem sajta, prihvatate i saglasni ste da budete obavezani ovim pravilima i propisima, jer oni mogu da se ažuriraju s vremena na vreme i da budu postavljeni bez prethodnog obaveštenja. Morate stoga povremeno da ih pregledate.

Sadržaj sajta i autorske informacije

Saglasni ste da sadržaj sajta nećete reprodukovati, distribuirati, prodavati, trgovati, preprodavati ili iskoristiti za bilo koje komercijalne svrhe.

Saglasni ste da ne ometate ili poremetite usluge sajta, bezbedonosne sisteme sajta ili sadržaj.

Budite sigurni , pre postavljanja Vaše porudzbine, da ste proverili specifikacije i kompatibilnost proizvoda tako što ćete posetiti internet stranicu proizvođača.

Administratori online prodavnice (online-shop-9.shopmania.biz) konstantno rade na održavanju tačnosti informacija prikazanih na sajtu. Međutim, sajt ne garantuje da su opisi proizvoda ili drugi sadržaji ovog sajta tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Napominjemo da su fotografije predviđene isključivo za informativne svrhe i da one mogu da prikažu određene proizvode koji ne mogu biti uključeni u standardnom paketu proizvoda.

Vaš nalog

Korišćenjem sajta ili određenih delova stranice zahteva podešavanje korisnickog naloga. Ako koristite ovaj sajt, odgovorni ste za održavanje poverljivosti Vašeg naloga i lozinke i za ograničavanje pristupa računaru, i slažete se da prihvatate odgovornost za sve aktivnosti koje se dešavaju pod vašim nalogom i lozinkom. Ako sumnjate da je prekršena bezbednost vašeg korisničkog naloga, molimo Vas da što pre obavestite administratora sajta. Online prodavnica (online-shop-9.shopmania.biz) nije odgovorna za bilo kakvu štetu koja može nastati neovlašćenim korišćenjem vašeg korisničkog naloga.

Ograničenja odgovornosti

Sajt i kompanija koja posluje na sajtu neće ni u kom slučaju biti odgovorna bilo kojoj strani za bilo koje direktne, indirektne, slučajne, posebne, posledične ili kaznene štete za korišćenje ovog sajta ili bilo kojih drugih hiperlinkovanih sajtova uključujući, bez ograničenja, izgubljene profite ili prihode, troškove zamene, poslovnih prekida, gubitak podataka ili oštećenja dobijenih upotrebom ili oslanjanjem na sadašnje informacije.

Dostupnost sajta

Online prodavnica (online-shop-9. Shopmania.biz) zadržava pravo da prekine, promeni, suspenduje, privremeno ili trajno, bilo koji aspekt  sajta, uključujući dostupnost bilo koje karakteristike sajta, u bilo koje vreme i bez prethodne najave. Slažete se da online prodavnica (online-shop-9.shopmania.biz) neće biti odgovorna Vama ili bilo kojoj trećoj strani  za bilo koju modifikaciju, suspenziju ili obustavu sajta (ili bilo kog njenog dela).

Ako imate pitanja u vezi naših Uslova korišćenja, molimo Vas da nas kontaktirate koristeći Kontakt formular ili na info@obucapavle.rs.