Uputstvo za naručivanje

Proizvode koje želite da kupite možete naručiti putem sajta (online) i putem telefona. 

NARUČIVANJE PUTEM SAJTA - online naručivanje

Biranje proizvoda 

Kada pronađete željeni proizvod kliknite na Dodajte u korpu. Bićete preusmereni na stranicu Korpa za kupovinu, gde ćete moći da vidite sve proizvode koji se nalaze u korpi, promenite količinu proizvoda, uklonite jedan ili više proizvoda iz svoje korpe za kupovinu. Ukoliko želite da se vratite nazad i kupite još neki proizvod, kliknite na Nastavite kupovinu

Informacije o isporuci 

Kliknite na dugme Potvrdite da završite naručivanje. Ukoliko ste novi korisnik potrebno je da kreirate nalog popunjavanjem sledećeg formulara. Prijava će trajati 1-2 minuta, i nakon toga ćete biti u mogućnosti da izvršite naručivanje. Ukoliko se adresa za isporuku ne poklapa sa adresom za naplatu, molimo izaberite Unesite novu adresu za isporuku opciju i unesite ostale neophodne informacije. 

Zaključite naručivanje 

Da biste izvršili naručivanje, molimo izaberite željeni način plaćanja i koristite polje Komentari da unesete dodatne informacije. Ukoliko se slažete sa Uslovima korišćenja, kliknite na Naruči kako biste prešli na sledeći korak.  U zavisnosti od detalja porudžbine i dostupnih mogućnosti možda će biti potrebno da izaberete način isporuke koji uključuje određene troškove. Proverite sve troškove isporuke pre zaključivanja porudžbine. 

Kada naručite proizvod naš saradnik će Vas pozvati da potvrdite porudzbinu. 

NARUČIVANJE TELEFONOM

Ukoliko niste u mogućnosti, iz bilo kog razloga, da naručite željene proizvode putem sajta na raspolaganju Vam je naručivanje telefonom na brojeve: 018/856-015, 063/410-534. Radno vreme službe telefonske prodaje je radnim danima i subotom od 08:00 - 14:00 h.